sestdiena, 2011. gada 5. marts

Agnese brīvsolī.


Ja jūs nezinat, kas ir MŪZIKA, ja nekad neesat jutuši, ka galvā eksplodē smirdīgs sūdu maiss, ja tērauda stieņa sitieni pret bungādiņām ir sveši, tad jums noteikti jāatbrauc uz Ogres klubu 'Bermuds'. Pat ļoti rekomendēju. 

Īss apraksts. 
Klubs atrodas pašā pilsētas sirdī, estrādē, kurā savus koncertus snieguši TIK lieliski mākslinieki kā 'ViaGra', 'DJ Testo', 'ATB' un tamlīdzīgi. Visas Krievijas elitārākās grupas to skaitā. Pilni vilcieni kursē Ogres virzienā, kad valsts nozīmes koncerti te notiek. Pff. Jūs domājat, ka PV koncerti ir pieprasīti? Tad jūs ne sūda nesaprotat. O!
'B' ir divi stāvi, pirmais deju mūzikai [nevēlēdamās aizvainot Mr. DJ turpmāk izvairīšos vārda 'mūzika', tā vietā lietojot 'trokšņi' ], otrajā stāvā skan ritmiskie krievu trokšņi. Uz 'B' ierodas visi, kas atbalsta kvalitatīvu izklaidi pie sasodīti elegantiem trokšņiem, arīdzen tie, kam uz rokām brīva vieta adatām, kam pietiek prāta lietot baltos vitamīnus un citus lauku labumus. Klubs ir tik lielisks, ka ļauj visiem baudīt tās trokšņus un, par spīti nenormālajam aizliegumam 'tikai no 18' ,neviens netiek diskriminēts. Apsargi ir lāga būdas, lisi un aizdomīgi - kārtībai jābūt! Viņiem patīk ar saviem liegajiem pieskārieniem apveltīt ikvienu kluba apmeklētāju. It īpaši, ja tās ir mazās, pievilcīgās pamatskolnieces, kam noteikti trūkst mīļuma!
Un tiktiešām, ja vēljoprojām jūs māc šaubas vai ierasties, tad šis nu gan jums jādzird! 

Tā ir vieta, kur cilvēki var atlaist pa pilnu klapi. Re' tur divas meitenes uz grīdas viena otrai ķemmē matus, tur divi bāleliņi viens otram ap kaklu apķērušies laižas nepiespiestā dejā. 
Alkohols arī nav tik neveselīgs kā citur, šamējie par visu padomājuši, atšķaidīšana ir kā tautas medicīna. 

Es NOTEIKTI!!! tur atgriezīšos un, lai slavēti tā dibinātāji! Wuhū! 
Var dabūt 'Zelta klienta karti' ? 

a.

3 komentāri:

  1. haha pilnīgi un nemaz nenožēloju,ka tur neesmu bijusi ne reizi :D

    AtbildētDzēst
  2. Blusiņ, tu cel neslavu Ogres labākajam klubam :D.hē..eh, būtu kāds Rokbārs ne? Ietu ārdīties pie Zepeļiem vai Judas Priest. oujē!!

    AtbildētDzēst
  3. Oi nerunā *uzliek roku un kratās līdzi* HELL YEA!

    AtbildētDzēst